E-PREDAVANJE VPLIV RAČUNALNIŠKIH IGER NA OTROŠKE MOŽGANE

O vplivu računalniških iger na možgane otrok kroži veliko govoric in mitov. Kateri so resnični in kateri so popolnoma zgrešeni? Ali obstajajo tudi pozitivni učinki računalniških iger na otroške možgane? Kaj o videoigrah ugotavljajo najnovejše nevrološke raziskave?

Vabljeni na brezplačno e-predavanje, ki bo v četrtek, 23. 3. 2023, kjer bo nevroznanstveni raziskovalec in priznan predavatelj Jurij Dreo, dr. med., odgovoril na vsa ta vprašanja in še več!​

Več podrobnosti o delavnici in prijavi najdete na povezavi: https://www.ucenje.eu/delavnice/racunalniskeigre-mozgani/?et_fb=1&PageSpeed=off

UPORABNE POVEZAVE

Preberite še …

PODARI OBLEKO, POSADI SMREKO!

Vabimo vas, da se pridružite projektu PODARI OBLEKO, POSADI SMREKO! Z vašo pomočjo bomo v sredo, 27. 3. 2024 od 7. do 17. ure, pri ograjenem igrišču (enako kot za zbiralno akcijo starega papirja), zbirali stara oblačila.

Šolski idejni natečaj “Krive so čebele”

V okviru Erasmus + projekta, lepo vabljeni na šolski ustvarjalni natečaj “Krive so čebele – čas je za igro”, kjer bomo izbirali ideje za družabno (talno) igro na šolskem igrišču, v okviru postavitve čebelje senzorne poti.

Dostopnost