VELIKI DOBRODELNI ROCK KONCERT Z ROCK MULČKI

Dragi učenci in starši!

Vabimo vas na naš VELIKI DOBRODELNI ROCK KONCERT z ROCK MULČKI in znanimi glasbenimi gosti na KONGRESNEM TRGU, ki bo 8. JUNIJA 2022 ob 19.45 uri.


Tudi na letošnjem sprejemu devetošolcev bomo v okviru Festivala Junij pomežiknili soncu z dobrodelnim rock koncertom in z zbranimi sredstvi pomagali odpeljati na morje otroke iz socialno šibkih okolij.

Z nami bodo: MRFY, Matevž Šalehar-Hamo & Tribute 2 Love, Rudi Bučar, Batista Cadillac, Niet, Nipke, Jet Black Diamonds, Ditka, Maks Koren, Eva Kržič, Damijan Štefanc in Rock mulčki bend.

Pri zbiranju sredstev nam lahko pomagate prav vsi.

Pošljite SMS s ključno besedo POMEZIK5 na 1919 in prispevali boste 5 EUR.

Zagotovo vsi čutite, kako je spet vse živo okoli nas. Ker ni koncerta brez dobre muzike in kričečega, zabave željnega občinstva, vas vljudno vabimo, da se nam pridružite v objem glasbe.

Obljubimo vam, nepozabno bo.

Vstop je prost.

V sodelovanju z Mestno občino Ljubljana, ZPMS-Zveza prijateljev mladine Slovenije, Festival Junij v Ljubljani.

UPORABNE POVEZAVE

Preberite še …

PODARI OBLEKO, POSADI SMREKO!

Vabimo vas, da se pridružite projektu PODARI OBLEKO, POSADI SMREKO! Z vašo pomočjo bomo v sredo, 27. 3. 2024 od 7. do 17. ure, pri ograjenem igrišču (enako kot za zbiralno akcijo starega papirja), zbirali stara oblačila.

Šolski idejni natečaj “Krive so čebele”

V okviru Erasmus + projekta, lepo vabljeni na šolski ustvarjalni natečaj “Krive so čebele – čas je za igro”, kjer bomo izbirali ideje za družabno (talno) igro na šolskem igrišču, v okviru postavitve čebelje senzorne poti.

Dostopnost