TEDNI VSEŽIVLJENJSKEGA UČENJA

TEDNI VSEŽIVLJENJSKEGA UČENJA

Na šoli smo z veseljem tudi letos pristopili k sodelovanju v projektu TVU. Letošnji 26. tedni vseživljenjskega učenja potekajo (izjemoma, tako kot lani) v jesenskem terminu, a z istim ciljem in sporočilom, da ozaveščajo o pomenu, različnih vlogah in možnostih vseživljenjskega učenja in izobraževanja posameznika, skupine, celotne družbe.

V času od 6. 9. do 10. 10. 2021 so se na šoli odvijali različni dogodki. V projektu so sodelovali učenci in učitelji, večji del dogodkov je bil namenjen učiteljem v kolektivu. Paleta kolegialne izmenjave znanj, spretnosti, izkušenj, je bila pisana. Učitelji smo si izmenjali dobre prakse, dobili smo priložnosti za ustvarjanje na različnih področjih (športnem, ustvarjalnem, jezikovnem, kulturnem…).

Spodaj si lahko pogledate galerijo utrinkov iz delavnic v času Tednov vseživljenjskega učenja.

Z OŠ Nove Jarše smo tako prispevali svoj kamenček v mozaik: Slovenija, učeča se dežela!

Koordinatorka TVU: Martina Zrinski

 

UPORABNE POVEZAVE

Preberite še …

PODARI OBLEKO, POSADI SMREKO!

Vabimo vas, da se pridružite projektu PODARI OBLEKO, POSADI SMREKO! Z vašo pomočjo bomo v sredo, 27. 3. 2024 od 7. do 17. ure, pri ograjenem igrišču (enako kot za zbiralno akcijo starega papirja), zbirali stara oblačila.

Šolski idejni natečaj “Krive so čebele”

V okviru Erasmus + projekta, lepo vabljeni na šolski ustvarjalni natečaj “Krive so čebele – čas je za igro”, kjer bomo izbirali ideje za družabno (talno) igro na šolskem igrišču, v okviru postavitve čebelje senzorne poti.

Dostopnost