Tabor sedmošolcev na Debelem rtiču

Sedmošolci smo se odpravili na tabor na Debeli rtič …

Tabor na Debelem rtiču

Učenci 7. razredov smo bili na taboru na Debelem rtiču in sicer: 7.b od 23. 10 do 25. 10. 2023 , učenci 7.a in 7.c pa smo se na pot odpravili 25. 10. in prišli nazaj 27. 10. 2023.

Vodja tabora je bila učiteljica športne vzgoje Vanja Rešetar, ki je vodila različne aktivnosti, kot so:

  • plavanje,
  • osebni pogovor,
  • tombola,
  • nogomet.

Na taboru smo imeli tudi socialne veščine, ki jih je vodila pedagoginja  Debelega Rtiča. Pri socialnih veščinah smo počeli razne aktivnosti, s katerimi smo se povezovali med sabo npr.: orientacijski pohod, socialne igre…

7. razredi smo se igrali tudi igro, ki se imenuje Skriti prijatelj. Igra je potekala tako, da si izvlekel listek z imenom in ga tako do konca tabora obdarovali s pisemci in darilom. Igra se je končala tako, da  smo na koncu tabora morali ugotoviti, kdo je bil naš skrivni prijatelj.

Učenci 7. razredov smo s skupnimi močmi in sodelovanjem dvignili učiteljice in nekatere učence.

Od učencev 7.b razreda se je na avtobusu na poti v Ljubljano poslovila njihova razredničarka Nina Koder, ki je bila učiteljica angleščine. Novico so učenci sprejeli prvič kot šalo, ko pa so ugotovili, da se učiteljica zares poslavlja, so novico sprejeli z vprašanjem, kdo bo njihova nova razredničarka. Učiteljičino odločitev so nazadnje sprejeli z razumevanjem.

Vaši novinarki:
Sajra Šabić in
Ni’ja Nur Čordić

Dostopnost