ŠOLSKI CENTER ZA POŠTO, EKONOMIJO IN TELEKOMUNIKACIJE

ŠOLSKI CENTER ZA POŠTO, EKONOMIJO IN TELEKOMUNIKACIJE

Dragi učenci, spoštovani starši!

Vabimo vas, da se nam v torek, 9. 3. 2021 pridružite pri pouku na daljavo kot »dijaki za en dan«. Priključili se boste lahko pouku pri predmetih iz tistega programa, ki vas bolj zanima: tehnik elektronskih komunikacij ali ekonomski tehnik.

Na dogodek se je potrebno prijaviti, kar naredite s prijavo na elektronski naslov: svetovalna.sluzba@scpet.si. Prijave sprejemamo do petka, 5. 3. 2021, ob prijavi pa je potrebno navesti, kateri program vas zanima. Učencem, ki bodo prisotni na dogodku bodo izdali potrdila, s katerimi boste izkazali svojo prisotnost na dogodku »Dijak za en dan«. 

V sredo 17. 3. 2021 ob 15.00 uri pa vabimo učence in starše na ponovitev on-line INFORMATIVNEGA DNE, predstavili bomo oba programa (tehnik elektronskih komunikacij, ekonomski tehnik) in športne oddelke. Na voljo bomo tudi za vprašanja. Povezave na dogodek najdete na naši spletni strani www.scpet.si, kjer je na voljo tudi nekaj video gradiv, ki so lahko v pomoč učencem pri odločanju in vam pri poklicnem usmerjanju.

UPORABNE POVEZAVE

Preberite še …

Razpored popravnih izpitov v jesenskem roku

Dragi učenci,

na pedagoški konferenci v sredo, 3.7.2024 smo sprejeli sklep o razporedu popravnih izpitov v jesenskem izpitnem roku. Popravne izpite bo mogoče opravljati od torka, 27. 8. 2024, do petka, 30. 8. 2024 po naslednjem razporedu..

Dostopnost