ŠOLA V NARAVI – 3. dan

Dragi najdražji, 

prehajamo v drugo polovico naše šole v naravi. Kar ne moremo verjeti, kako čas hitro mineva. Včeraj smo se po plavanju najprej dobro okrepčali s kosilom, nato smo se malo sprostili in spočili, popoldne pa smo se razdelili v dve skupini. Ena skupina je odšla v Pomurski muzej Murska Sobota, ki je, ne boste verjeli, v čisto pravem gradu sredi mesta. Tam so nam predstavili, kako je potekalo življenje v teh krajih nekoč. Največji vtis je na nas naredila cimprača. Kaj pa je to? Vam natančno razložimo, ko pridemo domov. Druga skupina je ostala v domu in si nadela predpasnike. Z učiteljico Ireno smo zamesili testo in spekli perece. Vsak je zamesil svojega in jih ob večerji smo sveže pečene tudi pojedli. Mmmmmm, odlični so bili!

Mislite, da smo po večerji šli takoj spat? A ne, to pa ne! Učitelj Andrej je za nas pripravil povezovalne ekipne igre, ob katerih smo s skupinskim trudom uspešno opravili zadane naloge in se pri tem zelo zabavali. Sledila je pravljica ter skok v mižule in komaj smo zatisnili oči, pa je bilo jutro ter čas za zajtrk.

Kje smo sedaj, pa gotovo že veste. V Radencih smo s plavalnimi učitelji ravno opravili prvi del plavanja, skozi steklene površine bazena je posijalo sonce in mi imamo odmor za malico. Popoldne se bosta obe skupini zamenjali in bomo eni odšli v Pomurski muzej, drugi pa bomo pekli perece. Kaj se bo dogajalo zvečer in jutri, pa izveste, ko se vam ponovno javimo. 

Sončne in nasmejane pozdrave vam pošiljamo vaši četrtošolci.
Dostopnost