Prireditev Veseli december

Spoštovani starši,

dovolite mi, da se vam v imenu otrok in vseh zaposlenih v OŠ Nove Jarše zahvalim za imeniten odziv na prireditvi Veseli december. Dogodek je pokazal, da vsi potrebujemo sproščena druženja, kjer si v pozitivnem ozračju izmenjamo prijetne misli, dobre želje, ob tem pa spregovorimo tudi o rečeh, katerim bi bilo potrebno posvetiti pozornost. 

Vsi skupaj smo utrujeni, a hkrati veseli, ker je bilo prisotne toliko pozitivne energije. Tudi v bodoče bi si želeli podobnih druženj, ki v sebi nosijo noto dobrodelnosti, povezovanja in sodelovanja. Skupaj z vašo pomočjo, nam je v Šolski sklad uspelo zbrati več kot 5.000 eurov. Ker pa donacije še prihajajo, znesek ni dokončen. Tega vam posredujemo še pred božično novoletnimi prazniki. Vsi, ki bi si še želeli donirati v Šolski sklad in s tem pomagati našim otrokom, pa se obrnite na šolsko računovodstvo, kjer vam bodo podali informacije o postopku doniranja.

Ponosni smo na to, da smo del Osnovne šole Nove Jarše.

Otroci in kolektiv OŠ Nove Jarše 

UPORABNE POVEZAVE

Preberite še …

Razpored popravnih izpitov v jesenskem roku

Dragi učenci,

na pedagoški konferenci v sredo, 3.7.2024 smo sprejeli sklep o razporedu popravnih izpitov v jesenskem izpitnem roku. Popravne izpite bo mogoče opravljati od torka, 27. 8. 2024, do petka, 30. 8. 2024 po naslednjem razporedu..

Dostopnost