PREDAVANJE PROGRAMA (NTC sistem učenja) AVTORJA DR. RANKA RAJOVIĆA

Spoštovani starši!                                           

Na naši šoli se trudimo, da bi bili učni pristop in metode čim bolj učinkovite, prijazne otrokom in v koraku s časom. V letošnjem šolskem letu bomo intenzivno delali na tem in zato vam pošiljam obvestilo o predavanju trenutno enega največjih in najbolj iskanih strokovnjakov na področju razvoja učnih potencialov pri otrocih, dr. Ranka Rajovića.

NTC sistem učenja je učna metoda (pedagoški pristop), pri katerem se izvajajo dejavnosti, ki še posebej spodbujajo otrokov miselni razvoj. Dr. Ranko Rajović, po osnovni izobrazbi zdravnik specialist, endokrinolog . Za NTC program je leta 2015 dobil prestižno priznanj svetovne MENSE, za intelektualni prispevek družbi. Njegov program se izvaja v že več kot 17 državah po Evropi.

S tehnikami v okviru NTC programa učimo otroka razmišljati. Učimo jih, da mislijo, da znajo stvari, ki jih že poznajo povezovati in priti do novih rešitev s tem pa pridobivajo funkcionalno (uporabno) znanje. Orodje pri tem učenju je IGRA. Program NTC učenja je zasnovan tako, da se izvajajo dejavnosti na tak način, da v kombinaciji z gibanjem aktivirajo različne miselne procese pri otroku.

VABIMO VAS, NA PREDAVANJE AVTORJA PROGRAMA, DR. RANKA RAJOVIĆA

V SREDO, 14.9.2022, OB 18.00 URI, v jedilnici OŠ Nove Jarše.

                                                                                                                                                                            

S skupnimi močmi, lahko otrokom omogočimo še bolj kvalitetno izobraževanje in jih s tem še bolj pripravimo na izzive, ki jim jih bo prinašalo življenje.

Ker je število mest omejeno, je obvezna PRIJAVA na:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScQyZAjZyiLMRCU3jjBxEo4WXYEALgxqLnrXQOv62vUnTBu8Q/viewform

Opomba: Dr. Rajović je iz Novega Sada, vendar se trudi govoriti slovensko tako, da je razumljiv vsem.

UPORABNE POVEZAVE

Preberite še …

PODARI OBLEKO, POSADI SMREKO!

Vabimo vas, da se pridružite projektu PODARI OBLEKO, POSADI SMREKO! Z vašo pomočjo bomo v sredo, 27. 3. 2024 od 7. do 17. ure, pri ograjenem igrišču (enako kot za zbiralno akcijo starega papirja), zbirali stara oblačila.

Šolski idejni natečaj “Krive so čebele”

V okviru Erasmus + projekta, lepo vabljeni na šolski ustvarjalni natečaj “Krive so čebele – čas je za igro”, kjer bomo izbirali ideje za družabno (talno) igro na šolskem igrišču, v okviru postavitve čebelje senzorne poti.

Dostopnost