PREDAVANJE PROGRAMA (NTC sistem učenja) AVTORJA DR. RANKA RAJOVIĆA

Spoštovani starši!                                           

Na naši šoli se trudimo, da bi bili učni pristop in metode čim bolj učinkovite, prijazne otrokom in v koraku s časom. V letošnjem šolskem letu bomo intenzivno delali na tem in zato vam pošiljam obvestilo o predavanju trenutno enega največjih in najbolj iskanih strokovnjakov na področju razvoja učnih potencialov pri otrocih, dr. Ranka Rajovića.

NTC sistem učenja je učna metoda (pedagoški pristop), pri katerem se izvajajo dejavnosti, ki še posebej spodbujajo otrokov miselni razvoj. Dr. Ranko Rajović, po osnovni izobrazbi zdravnik specialist, endokrinolog . Za NTC program je leta 2015 dobil prestižno priznanj svetovne MENSE, za intelektualni prispevek družbi. Njegov program se izvaja v že več kot 17 državah po Evropi.

S tehnikami v okviru NTC programa učimo otroka razmišljati. Učimo jih, da mislijo, da znajo stvari, ki jih že poznajo povezovati in priti do novih rešitev s tem pa pridobivajo funkcionalno (uporabno) znanje. Orodje pri tem učenju je IGRA. Program NTC učenja je zasnovan tako, da se izvajajo dejavnosti na tak način, da v kombinaciji z gibanjem aktivirajo različne miselne procese pri otroku.

VABIMO VAS, NA PREDAVANJE AVTORJA PROGRAMA, DR. RANKA RAJOVIĆA

V SREDO, 14.9.2022, OB 18.00 URI, v jedilnici OŠ Nove Jarše.

                                                                                                                                                                            

S skupnimi močmi, lahko otrokom omogočimo še bolj kvalitetno izobraževanje in jih s tem še bolj pripravimo na izzive, ki jim jih bo prinašalo življenje.

Ker je število mest omejeno, je obvezna PRIJAVA na:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScQyZAjZyiLMRCU3jjBxEo4WXYEALgxqLnrXQOv62vUnTBu8Q/viewform

Opomba: Dr. Rajović je iz Novega Sada, vendar se trudi govoriti slovensko tako, da je razumljiv vsem.

UPORABNE POVEZAVE

Preberite še …

Razpored popravnih izpitov v jesenskem roku

Dragi učenci,

na pedagoški konferenci v sredo, 3.7.2024 smo sprejeli sklep o razporedu popravnih izpitov v jesenskem izpitnem roku. Popravne izpite bo mogoče opravljati od torka, 27. 8. 2024, do petka, 30. 8. 2024 po naslednjem razporedu..

Dostopnost