PORTAL SLOVENSKE SREDNJE ŠOLE

PORTAL SLOVENSKE SREDNJE ŠOLE

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je v sodelovanju z Zvezo srednjih šol in dijaških domov Slovenije oblikovala portal Slovenske srednje šole, ki je zaživel 1. februarja 2021. Namen portala je zagotoviti informacije o srednjih šolah, šolskih centrih ter programih na enem mestu in tako pomagati družinam in devetošolcem pri odločitvenem vprašanju »Kam na srednjo šolo?«

Na portalu je trenutno vključenih že 54 srednjih šol, ki skupaj predstavljajo več kot 239 izobraževalnih programov.
V obdobju od 1. februarja 2021 do konca šolskega leta bodo izvedene številne promocijske aktivnosti, ki bodo potekale na družbenih omrežjih (Facebook, Instagram in TikTok), preko E-mail kampanj, medijskih partnerstev ter aktivnosti klicnega centra. Ob različnih pojavnostih bodo ozaveščale devetošolce in starše o vseh potrebnih informacijah, ki so nujne ob vpisu na srednjo šolo.

https://slovenskesrednjesole.si/

UPORABNE POVEZAVE

Preberite še …

PODARI OBLEKO, POSADI SMREKO!

Vabimo vas, da se pridružite projektu PODARI OBLEKO, POSADI SMREKO! Z vašo pomočjo bomo v sredo, 27. 3. 2024 od 7. do 17. ure, pri ograjenem igrišču (enako kot za zbiralno akcijo starega papirja), zbirali stara oblačila.

Šolski idejni natečaj “Krive so čebele”

V okviru Erasmus + projekta, lepo vabljeni na šolski ustvarjalni natečaj “Krive so čebele – čas je za igro”, kjer bomo izbirali ideje za družabno (talno) igro na šolskem igrišču, v okviru postavitve čebelje senzorne poti.

Dostopnost