1. in 2. dan ŠVN v Murski Soboti

Dragi starši! 

Po včerajšnjem preverjanju predznanja plavanja so se učenci razvrstili po skupinah in zavzeto pričeli s plavalno šolo. 

Na bazenu je sledilo prilagajanje na upor vode, potapljanje glave, gledanje pod vodo, učenje ritmičnega izdihavanja v vodo, prilagajanje na plovnost in drsenje v vodi, … Nekateri učenci so izpopolnili tehniko prsnega plavanja, drugi so se učili skoka na glavo, se sproščali ob različnih igrah v vodi itd. 

Po današnjem kosilu se je 4. a razred odpravil v Pomurski muzej Murska Sobota. 4. b razred pa se je preizkusil v kuhanju po “prekmursko”.  

Njihov talent ni samo plavanje ali kuhanje, skrivajo mnogo talentov, ki so jih danes lahko predstavili v “Bitki talentov”. 

Učenci se počutijo dobro, so razigrani, srečni, zvečer pa prijetno utrujeni mirno zaspijo. 

UPORABNE POVEZAVE

Preberite še …

PODARI OBLEKO, POSADI SMREKO!

Vabimo vas, da se pridružite projektu PODARI OBLEKO, POSADI SMREKO! Z vašo pomočjo bomo v sredo, 27. 3. 2024 od 7. do 17. ure, pri ograjenem igrišču (enako kot za zbiralno akcijo starega papirja), zbirali stara oblačila.

Šolski idejni natečaj “Krive so čebele”

V okviru Erasmus + projekta, lepo vabljeni na šolski ustvarjalni natečaj “Krive so čebele – čas je za igro”, kjer bomo izbirali ideje za družabno (talno) igro na šolskem igrišču, v okviru postavitve čebelje senzorne poti.

Dostopnost