Zmagovalci idejnega natečaja »Krive so čebele« in vabilo

Dospeli smo do trenutka, ko vas lahko seznanimo z zmagovalci idejnega šolskega likovnega natečaja »Krive so čebele«, ki smo ga razpisali v okviru Erasmus+ projekta na OŠ Nove Jarše. 

Na natečaju je sodelovalo 50 učencev, in sicer s 27 idejami. Izbrali smo 8 likovnih del.. Galerijo z najbolj izvirnimi idejami si lahko ogledate spodaj.

Učenke Anastasija Bajović, Patricija Bunderla, Ela Triler, Pika Redžić, Zlata Reznichenko, Elena Rušnov, Mila Djukanović, Milena Velinova, Lejla Huskić, Ariana Kodra, Olivia Jazbec Trpkova, Eliza Dobrovoljc, Kaja Kokalj in Sajra Sabić bodo v sodelovanju s priznanima grafiterkama Vesno Mesec – Baligač in Ano Marin sooblikovale grafit na steni šole. 

Vabimo vas, da si v sredo, 31. 5. 2023, od 17.15 dalje ogledate zanimivo ustvarjanje grafita na šolski steni. 

UPORABNE POVEZAVE

Preberite še …

PODARI OBLEKO, POSADI SMREKO!

Vabimo vas, da se pridružite projektu PODARI OBLEKO, POSADI SMREKO! Z vašo pomočjo bomo v sredo, 27. 3. 2024 od 7. do 17. ure, pri ograjenem igrišču (enako kot za zbiralno akcijo starega papirja), zbirali stara oblačila.

Šolski idejni natečaj “Krive so čebele”

V okviru Erasmus + projekta, lepo vabljeni na šolski ustvarjalni natečaj “Krive so čebele – čas je za igro”, kjer bomo izbirali ideje za družabno (talno) igro na šolskem igrišču, v okviru postavitve čebelje senzorne poti.

Dostopnost