ZBIRALNA AKCIJA STAREGA PAPIRJA

Spoštovani starši,

pred nami je zadnja zbiralna akcija starega papirja v letošnjem šolskem letu, ki bo potekala v torek, 7. 6. 2022, med 7. in 17. uro. Do kontejnerja, ki se bo nahajal pri malem vhodu (pri izhodu na igrišče), se lahko pripeljete tudi z avtomobilom.

Do bo tehtanje papirja teklo nemoteno, smo oblikovali priporočila, ki lahko olajšajo delo in skrajšajo čakalne vrste:

– Papir je lahko v škatlah, vendar ne prevelikih, da jih lahko ena oseba dvigne na tehnico.
– Papir je lahko v zavojih, ki so zavezani z vrvico (ne plastično).
– Prosimo, da na papir na vrhu kupa označite razred in oddelek (npr. 4.a).

NEUSTREZNA EMBALAŽA: plastične vreče, leseni zabojčki.

Drevesa so majhni živi planeti, ki nudijo hrano, zavetje mnogovrstnim živalim tudi nam ljudem. In prepričani smo, da ste že vsi kdaj občutili olajšanje, ko ste se v vročih poletnih dneh zatekli v senco pod drevo. V vetrovnih dneh drevesa vsaj malce zaustavijo sunke vetra in dežja, kakor tudi zmanjšujejo onesnaženost ozračja s filtriranjem zraka.

Naj se tudi naši otroci zatekajo pod sence dreves …

Lep pozdrav,
Eko tim OŠ Nove Jarše

UPORABNE POVEZAVE

Preberite še …

PODARI OBLEKO, POSADI SMREKO!

Vabimo vas, da se pridružite projektu PODARI OBLEKO, POSADI SMREKO! Z vašo pomočjo bomo v sredo, 27. 3. 2024 od 7. do 17. ure, pri ograjenem igrišču (enako kot za zbiralno akcijo starega papirja), zbirali stara oblačila.

Šolski idejni natečaj “Krive so čebele”

V okviru Erasmus + projekta, lepo vabljeni na šolski ustvarjalni natečaj “Krive so čebele – čas je za igro”, kjer bomo izbirali ideje za družabno (talno) igro na šolskem igrišču, v okviru postavitve čebelje senzorne poti.

Dostopnost