Vpis v srednje šole: MOŽNOST PRENOSA PRIJAVE

Vpis v srednje šole: MOŽNOST PRENOSA PRIJAVE

Obveščamo vas, da imajo učenci možnost, da do 22. APRILA 2021 (do cca 14. ure – odvisno od posamezne šole) SVOJO PRIJAVO iz kakršnihkoli razlogov PRENESEJO v drug izobraževalni program oziroma na drugo srednjo šolo. 

Postopek prenosa prijav bo letos potekal elektronsko, in sicer učenci v primeru, če se bodo odločili za prenos prijave, to storijo tako, da na izbrano srednjo šolo, kjer so oddali prvotno prijavnico, na elektronski naslov svetovalnega delavca (seznam elektronskih naslovov je v priponki) posredujejo skenirano / fotografirano IZJAVO O PRENOSU PRIJAVNICE (v priponki), podpisano s strani učenca in staršev. Na podlagi tega svetovalni delavec učenca v njegovem imenu odjavi iz programa, za katerega je oddal prvotno prijavnico, in jo posreduje na drugo šolo. 

Dodatne informacije glede prenosa prijave najdete na spletnih straneh posameznih srednjih šol ter spletni strani Ministrstva za izobraževanje znanost in šport (https://www.gov.si/teme/vpis-v-srednjo-solo/).

Obrazec-izjava-za-prenos-prijavnice

Seznam-elektronskih-naslovov-svetovalnih-delavcev-vseh-srednjih-sol

UPORABNE POVEZAVE

Preberite še …

Razpored popravnih izpitov v jesenskem roku

Dragi učenci,

na pedagoški konferenci v sredo, 3.7.2024 smo sprejeli sklep o razporedu popravnih izpitov v jesenskem izpitnem roku. Popravne izpite bo mogoče opravljati od torka, 27. 8. 2024, do petka, 30. 8. 2024 po naslednjem razporedu..

Dostopnost