NOV VIDEOSPOT ROCK MULČKOV

NOV VIDEOSPOT ROCK MULČKOV

Videospot je nastal meseca maja 2020, ko so se Rock mulčki odzvali vabilu in v karanteni vsak zase posneli pesem Pomisli.

Material sta zbrala in ga zložila v celoto:
Uroš Majerle – slika
Miha Renčelj – ton

Pesem Pomisli (Imagine), smo Rock mulčki premierno zapeli v slovenščini septembra 2017, na povabilo Amnesty international Slovenije, ob svetovnem dnevu miru. Besedilo je v slovenščino prevedel Milan Dekleva.

Tokrat se nam je pri snemanju pridružila Ula Ložar, nekoč tudi sama del Rock mulčkov.

Uroš in Miha, brez vaju tega spota ne bi bilo. Prav tako tega spota ne bi bilo brez samih Rock mulčkov, njihovih staršev, ter tima, ki vsakodnevno bedi nad njimi in skrbi, da se imamo Rock mulčki lepo.

Rock mulčki tim tvorijo: Maja Strel, Vesna Erjavec kocjančič, Robert Kodrič, Barbara Krištofič Kobal, Kaja Komac, Urška Vrtačnik, Maja Pavlin in Emir Jušič.

Glasba: John Lennon
Besedilo: Milan Dekleva
Vokal: Rock mulčki – Otroški pevski zbor Osnovne šole Nove Jarše Zborovodja: Emir Jušič
Klavir: Miha Renčelj
Video: Uroš Majerle & Miha Renčelj

UPORABNE POVEZAVE

Preberite še …

PODARI OBLEKO, POSADI SMREKO!

Vabimo vas, da se pridružite projektu PODARI OBLEKO, POSADI SMREKO! Z vašo pomočjo bomo v sredo, 27. 3. 2024 od 7. do 17. ure, pri ograjenem igrišču (enako kot za zbiralno akcijo starega papirja), zbirali stara oblačila.

Šolski idejni natečaj “Krive so čebele”

V okviru Erasmus + projekta, lepo vabljeni na šolski ustvarjalni natečaj “Krive so čebele – čas je za igro”, kjer bomo izbirali ideje za družabno (talno) igro na šolskem igrišču, v okviru postavitve čebelje senzorne poti.

Dostopnost