VARNA RABA INTERNETA

VARNA RABA INTERNETA

Kaj je TOM?

TOM je telefon za otroke in mladostnike, ki deluje v okviru Zveze prijateljev mladine Slovenije (ZPMS).

V prvi vrsti je TOM nastal kot čustvena opora otrokom in mladim, ki se v procesu odraščanja srečujejo z različnimi vprašanji, dilemami ali stiskami. Na brezplačni telefonski številki 116 111 lahko svetovalcem zaupajo svoje težave ali jih prosijo za nasvet in dodatne informacije. Anonimnost in zaupnost pogovora in klicateljev sta zagotovljeni…

Več o tem, klikni na kaj je TOM.

TOM – kampanja o varni rabi interneta. Več o si lahko preberete tukaj.

Del kampanje je tudi nagradna igra na temo varne rabe interneta, ki se začne 22. septembra 2021. Na TOM Facebook strani bodo v naslednjih tednih objavljali nagradna vprašanja vezana na težave na spletu. Za vsako vprašanje bodo izžrebali in nagradili 3, ki bodo pravilno odgovorili.

Vabljeni k sodelovanju.

UPORABNE POVEZAVE

Preberite še …

PODARI OBLEKO, POSADI SMREKO!

Vabimo vas, da se pridružite projektu PODARI OBLEKO, POSADI SMREKO! Z vašo pomočjo bomo v sredo, 27. 3. 2024 od 7. do 17. ure, pri ograjenem igrišču (enako kot za zbiralno akcijo starega papirja), zbirali stara oblačila.

Šolski idejni natečaj “Krive so čebele”

V okviru Erasmus + projekta, lepo vabljeni na šolski ustvarjalni natečaj “Krive so čebele – čas je za igro”, kjer bomo izbirali ideje za družabno (talno) igro na šolskem igrišču, v okviru postavitve čebelje senzorne poti.

Dostopnost