TE ZANIMA KAKO SE SNEMA TV ODDAJA V ŽIVO?

To soboto zjutraj zopet odpira svoja vrata Krompirjev koncertni klub.  Nik in Nika te vabita, da se jima pridružiš v živo v oddaji KROMPIR saj kot pravita, je izkušnja dobre glasbe najboljša v živo 😊

Tokrat bomo pozornost usmerili v PETJE. Ste vedeli, da je petje lahko zdravilno? Ni boljšega in vsem dostopnega načina za sprostitev, za krepitev pozitivne samopodobe in samozavesti, za jačanje imunskega sistema …

Seveda v Krompirju ne gre brez izziva v katerem bosta Nik in Nika vesela navijačev v živo. 

Če rad-a poješ – pod tušem ali v zboru ali pa te zgolj mika izkušnja snemanja oddaje v živo ter dobra družba in izbrana glasba, si vabljen-a to soboto 25. 2. ob 8:30 zjutraj na glavni vhod TV SLO, kjer je zbirno mesto za odhod v studio. Oddaja gre v živo v program ob 9ih. Pofočkaj se na e-mail: krompir@rtvslo.si, s sabo pa prinesi s strani staršev oz. skrbnikov podpisano izjavo – dovoljenje za snemanje TV oddaje, ki se nahaja spodaj.

UPORABNE POVEZAVE

Preberite še …

PODARI OBLEKO, POSADI SMREKO!

Vabimo vas, da se pridružite projektu PODARI OBLEKO, POSADI SMREKO! Z vašo pomočjo bomo v sredo, 27. 3. 2024 od 7. do 17. ure, pri ograjenem igrišču (enako kot za zbiralno akcijo starega papirja), zbirali stara oblačila.

Šolski idejni natečaj “Krive so čebele”

V okviru Erasmus + projekta, lepo vabljeni na šolski ustvarjalni natečaj “Krive so čebele – čas je za igro”, kjer bomo izbirali ideje za družabno (talno) igro na šolskem igrišču, v okviru postavitve čebelje senzorne poti.

Dostopnost