ŠOLA V NARAVI – 4. dan

Dragi najdražji,

kar ne moremo verjeti, da gremo samo še enkrat spat pa se vidimo! Saj vas pogrešamo, ampak z veseljem bi našo šolo v naravi kar še podaljšali.🙂 Vas zanima, kaj se je dogajalo od našega zadnjega javljanja? Le berite dalje!😉

Včeraj smo po popoldanskih aktivnostih in okusni večerji izkoristili nedeževno vreme in odšli na igrišče. Tam sta nam vzgojitelja Irena in Andrej pripravila dve zabavni povezovalni igri, ki smo ju sodelovalno in ob medsebojnih  spodbudah uspešno izvedli. Ob igrah smo se nasmejali (pa ne samo zato, ker se ena izmed iger imenuje Štrbunk) in sprostili ter se prešerno razpoloženi pripravili na potovanje v deželo sanj. Zjutraj nas je po treh sončnih dneh pozdravil dež, ampak zaradi tega nismo bili prav nič slabe volje. Avtobus nas je odpeljal v Radence. Tam smo z našimi učitelji plavanja pridno vadili pravilne plavalne zamahe in krepili plavalno kondicijo. Ker smo v Radencih dopoldne tako pridno trenirali, smo si po kosilu vzeli čas za daljši počitek ter umirjeno zabavo ob družabnih igrah. Kaj pa se bo dogajalo  preostanek popoldneva in zvečer? Namignemo vam lahko, da bo zelo zabavno, več pa si boste lahko prebrali jutri, ko se vam še zadnjič javimo iz (zdaj pa že malo tudi naše) Murske Sobote.

Pošiljamo vam ustvarjalno razigrano vesele (in čisto malo tudi mokre – pa ne od solz) objemčke,

vaši četrtošolci

UPORABNE POVEZAVE

Preberite še …

Razpored popravnih izpitov v jesenskem roku

Dragi učenci,

na pedagoški konferenci v sredo, 3.7.2024 smo sprejeli sklep o razporedu popravnih izpitov v jesenskem izpitnem roku. Popravne izpite bo mogoče opravljati od torka, 27. 8. 2024, do petka, 30. 8. 2024 po naslednjem razporedu..

Dostopnost