RADI SODELUJEMO

V sredo, 25. 1. 2023, so se učenci 1. a in 4. b razreda združili in postali odlični kiparji. S skupnimi močmi, veliko dobre volje in nasmehom so oblikovali zanimive robote iz odpadne embalaže.

Mnenja učencev 4. b razreda:

Danes smo bili v 1. a razredu. Zelo mi je bilo všeč, ker je bilo veliko smeha ter veliko domišljije s strani 1. razreda. Všeč mi je bilo tudi, ker smo se poslušali in vsak je povedal svoje mnenje. Razdelili smo si naloge npr. jaz sem lepila in rezala. Všeč mi je bilo tudi, ker smo se 4. razredi vrnili v 1. razred oz. vrnili čas in prišli pogledati nazaj. Vesela sem bila, ker sem videla zelo srečne, lepe obraze. (Asja)

Všeč mi je bilo, ker smo pridobljeno znanje lahko delili s 1. razredom. Lahko bi imeli pogosteje takšna srečanja. Všeč mi je bilo tudi, da sem spoznala nove prijatelje. (Lina)

Bilo mi je zanimivo, ker smo skupaj ustvarjali. Všeč mi je bilo, ker smo sodelovali. In ker so se zabavali. (Luka D.)

Bilo je super, ker sem spoznala nove prijateljice. Ker smo se zabavali in sem videla prejšnje učiteljice. (Julija)

Bilo je super. Všeč mi je bilo čisto vse, ker smo se veliko smejali in se zabavali med sodelovanjem. Všeč mi je bilo, ker smo sodelovali in se nismo prepirali. (Zara S.)

Tudi prvošolci so bili zelo navdušeni in so povedali, da jim je bil tak način sodelovanja všeč, da si še želijo druženja s starejšimi učenci, da so jim četrtošolci prijazno pomagali, da so se pri delu skupaj smejali in zabavali in da spoznali nove prijatelje.

Medgeneracijsko sodelovanje je obogatilo vse udeležence, velike in male. 😊

                                                                                                         Učiteljice: Petra, Martina in Marija

UPORABNE POVEZAVE

Preberite še …

PODARI OBLEKO, POSADI SMREKO!

Vabimo vas, da se pridružite projektu PODARI OBLEKO, POSADI SMREKO! Z vašo pomočjo bomo v sredo, 27. 3. 2024 od 7. do 17. ure, pri ograjenem igrišču (enako kot za zbiralno akcijo starega papirja), zbirali stara oblačila.

Šolski idejni natečaj “Krive so čebele”

V okviru Erasmus + projekta, lepo vabljeni na šolski ustvarjalni natečaj “Krive so čebele – čas je za igro”, kjer bomo izbirali ideje za družabno (talno) igro na šolskem igrišču, v okviru postavitve čebelje senzorne poti.

Dostopnost