POČITNIŠKI IZZIVI NA TV SLO 1

Če si za dober izziv, bodo dopoldnevi jesenskih počitnic 1. programa TV SLO najboljša družba. Prihaja nova serija Počitniški izzivalci, ves počitniški teden pa bodo bogatile tudi premiere filmov in risanih filmov.

Jesenske počitnice na Prvem programu Televizije Slovenija (TV SLO 1) bodo znova razigrane in vsebinsko bogate z novo serijo Počitniški izzivalci in filmskimi premierami. Otroški in mladinski program bo razveseljeval vsako jutri med jesenskimi počitnicami malo po 9. uri zjutraj.

Vsako jutro se bo začelo s Počitniškimi izzivalci. Počitnice na odmaknjeni kmetiji brez telefona? Trening ali prijatelji? Kam se izplača iti na dober trift? Če si tudi ti za dober izziv, bodi z nami na TV SLO 1.

Zabavne voditeljice, gosti, polno različnih izzivov in junaki dokumentarnih filmov, ki jih bomo spremljali na poti do zastavljenega cilja. V ponedeljek se bomo vrnili k naravi, v torek tehtali med profesionalnim športom in prostim časom, sreda bo posvečena besedam in javnemu nastopanju, v četrtek vas vabimo na dober trift in v petek na potapljanje in ribolov.

Vsako jutro vas bo čakal tudi namig za potep po Sloveniji, ki ga bodo za vas pripravili učenci in mentorji iz OŠ Simona Gregorčiča Kobarid, OŠ Gornja Radgona, OŠ Veliki Gaber, OŠ Zbora odposlancev Kočevje in OŠ Cerklje ob Krki.

Vabljeni v družbo Počitniških izzivalcev, od ponedeljka, 30. 10., do petka 3. 11. Z vami bomo po 9. uri.

Ves teden boste lahko spremljali dogajanje tudi na naših družbenih omrežjih, kjer bomo veseli vaših mnenj. Če boste pozorno spremljali naše oddaje, boste zlahka odgovorili tudi na nagradna vprašanja. Čakajo vas same super nagrade.

FB, IG, TIKTOK: @CIST_HUDO
SPLETKA: CIST-HUDO.RTVSLO.SI

Izzivali vas bomo tudi med novoletnimi počitnicami, ko prihaja nov paket Počitniških izzivalcev, s super gosti in zanimivimi temami: boomerji in zoomerji, ovire, ki so lahko izziv, hitrost, od avdicije do zvezdništva.

Na spodnji povezavi lahko preveriš podroben spored za mlade med krompirjevimi počitnicami.

UPORABNE POVEZAVE

Preberite še …

Razpored popravnih izpitov v jesenskem roku

Dragi učenci,

na pedagoški konferenci v sredo, 3.7.2024 smo sprejeli sklep o razporedu popravnih izpitov v jesenskem izpitnem roku. Popravne izpite bo mogoče opravljati od torka, 27. 8. 2024, do petka, 30. 8. 2024 po naslednjem razporedu..

Dostopnost