Namenitev dela dohodnine šolskemu skladu OŠ Nove Jarše

Spoštovani starši! 

Kot veste, je na osnovnih šolah organiziran sklad, ki na podlagi prošenj pomaga socialno ogroženim družinam omiliti socialno stisko otrok tako, da delno ali v celoti krije stroške taborov, dni dejavnosti ali šole v naravi. 

Sredstva za Šolski sklad OŠ Nove Jarše z različnimi aktivnostmi (zbiranje papirja in tonerjev, zbiranje izdelkov za srečelov, Veseli december, Vesela pomlad, Barvita jesen, ipd.) zbiramo tudi na naši šoli. Žal pa zbrana sredstva ne zadoščajo, da bi ugodili vsem prošnjam, ki prispejo na Šolski sklad, ter tako vsem učencem omogočili enake možnosti, zato se obračamo na vas se s prošnjo, da del dohodnine (do 0,3 %) namenite šolskemu skladu Osnovne šole Nove Jarše.  

Vsa nadaljnja navodila najdete v prilogi.

Veseli bomo, če boste ta del svoje dohodnine namenili našemu skladu, saj se bo le tako zagotovo vrnil k vam oz. vašim otrokom. Vaša dohodnina se s tem ne bo spremenila. Zbrana sredstva bodo namenjena tekočemu delovanju šolskega sklada. 

PRILOGA

Urša Kos,
predsednica Šolskega sklada

Emir Jušič,
ravnatelj

UPORABNE POVEZAVE

Preberite še …

Razpored popravnih izpitov v jesenskem roku

Dragi učenci,

na pedagoški konferenci v sredo, 3.7.2024 smo sprejeli sklep o razporedu popravnih izpitov v jesenskem izpitnem roku. Popravne izpite bo mogoče opravljati od torka, 27. 8. 2024, do petka, 30. 8. 2024 po naslednjem razporedu..

Dostopnost