OZAVEŠČEVALNA KAMPANJA #Odklikni

USTAVIMO SPLETNO NASILJE NAD ŽENSKAMI IN DEKLETI

Ozaveščevalna kampanja #Odklikni opozarja na spletno nasilje in nadlegovanje žensk ter deklet. Kampanja poteka pod okriljem Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, ki k podpori vabi tudi vse slovenske osnovne šole. V pasti spletnega nasilja in nadlegovanja se namreč ujemajo vedno mlajše ženske in dekleta, tudi osnovnošolke. Namen kampanje je doseči večjo ozaveščenost o obstoju ter posledicah spletno nasilje in nadlegovanje žensk ter deklet, okrepiti znanje mladih, staršev in opazovalcev/opazovalk nasilja glede preprečevanja in ukrepanja v primeru spletnega nasilja.

Podrobnejše informacije o kampanji najdeš na povezavi: http://odklikni.enakostspolov.si/

UPORABNE POVEZAVE

Preberite še …

PODARI OBLEKO, POSADI SMREKO!

Vabimo vas, da se pridružite projektu PODARI OBLEKO, POSADI SMREKO! Z vašo pomočjo bomo v sredo, 27. 3. 2024 od 7. do 17. ure, pri ograjenem igrišču (enako kot za zbiralno akcijo starega papirja), zbirali stara oblačila.

Šolski idejni natečaj “Krive so čebele”

V okviru Erasmus + projekta, lepo vabljeni na šolski ustvarjalni natečaj “Krive so čebele – čas je za igro”, kjer bomo izbirali ideje za družabno (talno) igro na šolskem igrišču, v okviru postavitve čebelje senzorne poti.

Dostopnost