V torek, 22. 10. 2019, bomo na šolskem igrišču organizirali KOSTANJEV PIKNIK, ki se bo začel ob 16.30 in zaključil ob 18.00. Za glasbo, šport, likovne animacije in prijetno druženje bo poskrbljeno. Pogreli se boste lahko s čajem in kavo, posladkali pa s kostanjem in čokoladnimi palačinkami. Za vse dobrote bomo zbirali prostovoljne prispevke za šolski sklad. Kot novost bomo letos na pikniku organizirali tudi prvo zbiralnico knjig in družabnih iger. Če imate doma kakšno knjigo, družabno igro, pest Lego kock, igralne karte …, ki jih ne potrebujete več, jih bomo mi zelo veseli. S knjigami bi radi namreč popestrili naše hodnike, z družabnimi igrami pa napolnili naše učilnice. Vsak vaš prispevek (knjigo ali družabno igro) bomo nagradili s kupončkom za palačinke, kavo ali čaj.

Prosimo Vas, da do ponedeljka, 21. 10. 2019, prispevate nekaj pesti kostanja. Hkrati vas prosimo, da kostanj zarežete zaradi lažje peke. Hvala.

V četrtek, 24. 10. 2019, pa bomo med 7. in 17. uro izpeljali še ZBIRALNO AKCIJO PAPIRJA. Tako kot v lanskem šolskem letu bomo papir tehtali in ob koncu šolskega leta razveselili učence razreda, ki bo na vseh zbiralnih akcijah v šolskem letu zbral največ papirja.

Celoten izkupiček obeh akcij bo romal v šolski sklad.

Cenimo Vašo pripravljenost pomagati in deliti dobro in se vam zahvaljujemo.

OŠ Nove Jarše

Dostopnost