SUBVENCIONIRANA PREHRANA 2014/2015

SUBVENCIONIRANA PREHRANA 2014/2015

Pred novim šolskim letom staršem ne bo treba oddajati vlog za uveljavljanje subvencije malice in kosila. Šole bodo upoštevale uvrstitev v dohodkovni razred v odločbi o otroškem dodatku na podlagi izmenjave podatkov med Ministrstvom za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti in Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport in ustrezno znižale višino položnice za malico in kosilo. Oddajanje vlog za subvencijo malice in subvencijo kosila zato ni potrebno, razen če družina nima veljavne odločbe o otroškem dodatku na dan 1. 9. 2014. Še vedno pa je potrebna prijava na malico oziroma kosilo v šoli.

Beri naprej

Šolski prevozi 2014/15

Šolski prevoz poteka s kombijem in minibusom po oblikovanem urniku. Učenci, ki uporabljajo prevoz, morajo biti med vožnjo pripeti z varnostnim pasom in s seboj nositi vozno karto, ter upoštevati navodila voznikov.

Vsak učenec/ka prejme svoj vozni red. Prosimo, da upoštevate prejeti vozni razpored, za morebitne spremembe o prevozu otroka se je potrebno predhodno dogovoriti s šolo.

Po potrebi se bo urnik še spremenil. Od 2. 9. 2014 dalje bo organiziran šolski prevoz po sledečem voznem redu: Šolski prevozi

Anketa

Na povezavi je dostopna analiza anketnega vprašalnika o šolski prehrani za šolsko leto 2013/2014. Analiza vprašalnika bo objavljena na spletni strani do 30. 9. 2014.