SVETOVNO MLADINSKO ŠAHOVSKO PRVENSTVO V JUŽNI AFRIKI 2014

V drugi polovici septembra je v južnoafriškem mestu Durban potekalo svetovno mladinsko šahovsko prvenstvo. Naša lanskoletna devetošolka Laura Unuk je kot prva Slovenka postala svetovna šahovska prvakinja, in sicer v kategoriji do 16 let.

Odlična je bila tudi tretješolka Vesna Mihelič, ki je v kategoriji deklic do 8 let osvojila 8. mesto.

Obema iskrene čestitke, seveda pa tudi mentorjema Robertu in Martinu Kodriču.

sahSP2014

PRIZNANJE KULTURNA ŠOLA 2014

kulturnas

S ponosom objavljamo, da si je naša šola pridobila naziv kulturna šola, ki ga bomo nosili tri leta, to je do konca avgusta 2017. Naziv je za našo šolo veliko priznanje, saj je rezultat večletnega dela na kulturnem področju, ki ga na naši šoli še posebej gojimo in dosegamo odlične rezultate na več področjih kulturnega udejstvovanja.Naziv bomo s kvalitetnimi in pestrimi dejavnostmi vzdrževali tudi v bodoče, učence pa spodbujali k ustvarjalnosti in izražanju le-te. Čestitke vsem ustvarjalcem.

 

SUBVENCIONIRANA PREHRANA 2014/2015

SUBVENCIONIRANA PREHRANA 2014/2015

Pred novim šolskim letom staršem ne bo treba oddajati vlog za uveljavljanje subvencije malice in kosila. Šole bodo upoštevale uvrstitev v dohodkovni razred v odločbi o otroškem dodatku na podlagi izmenjave podatkov med Ministrstvom za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti in Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport in ustrezno znižale višino položnice za malico in kosilo. Oddajanje vlog za subvencijo malice in subvencijo kosila zato ni potrebno, razen če družina nima veljavne odločbe o otroškem dodatku na dan 1. 9. 2014. Še vedno pa je potrebna prijava na malico oziroma kosilo v šoli.

Preberi več

Šolski prevozi 2014/15

Šolski prevoz poteka s kombijem in minibusom po oblikovanem urniku. Učenci, ki uporabljajo prevoz, morajo biti med vožnjo pripeti z varnostnim pasom in s seboj nositi vozno karto, ter upoštevati navodila voznikov.

Vsak učenec/ka prejme svoj vozni red. Prosimo, da upoštevate prejeti vozni razpored, za morebitne spremembe o prevozu otroka se je potrebno predhodno dogovoriti s šolo.

Po potrebi se bo urnik še spremenil. Od 2. 9. 2014 dalje bo organiziran šolski prevoz po sledečem voznem redu: Šolski prevozi