Prevoz – kombi

S strani podjetja v Ljubljani (Vič) imamo možnost dobiti 2-3 t odpadnega papirja ter s prodajo le-tega pridobiti sredstva za Šolski sklad. Ker je potrebno papir iz podjetja odpeljati direktno na odlagališče, naprošamo starše učencev, da nam do 2. 10. 2015 sporočijo (na tel. št. 01 5203 522), če nam lahko priskočijo na pomoč s svojim prevoznim sredstvom.

Zahvaljujemo se za razumevanje.

Vodstvo šole.

ATLETSKI POKAL LJUBLJANSKIH OŠ – jesen 2015

Na stadionu ŽAK v Šiški je 17. septembra 2015 potekal atletski pokal za učence ljubljanskih osnovnih šol. Med uspešnejšimi šolami na tekmovanju je bila tudi OŠ Nove Jarše, katere učenci so osvojili devet medalj. Rezultat je toliko bolj razveseljiv, ker nihče od njih ne trenira atletike, se pa zato uspešno udejstvujejo v drugih športnih disciplinah.

Med mlajšimi učenci (6. in 7. razred) je Ela Čuček presenetljivo zmagala med deklicami v teku na 60 metrov, Anja Dragar je bila druga v teku na 600 metrov, tretje mesto v metu žvižgača (vortexa) pa sta osvojila Tara Mrežar pri deklicah in Lun Ključanin pri dečkih.

Pri starejših učencih (8. in 9. razred) sta srebrno medaljo osvojili Olja Marković v teku na 1000 metrov in Donika Gashi v metu žvižgača, bronasto pa Igor Ristić v teku na 300 metrov, Ida Koštič Čižmešija v skoku v daljino in Jošt Vidrih v metu žvižgača.