BREZPLAČEN POLETNI TABOR

ZA UČENCE OD 6. DO 9. RAZREDA

Mladinska zveza Brez izgovora in Inštitut za mladinsko participacijo, zdravje in trajnostni razvoj organizirata poletno taborjenje za mladostnike. Naše poslanstvo je, da mlajše generacije vzgajamo v aktivne državljane, ki znajo kritično razmišljati, pa tudi predlagati rešitve in jih izpeljati, s tem pa pozitivno doprinesti k celotni družbi. Poudarek našega programa je predvsem zdravje mladih v povezavi z okoljem in trajnostnim razvojem, program taborjenja pa bo poln vsebinskih delavnic s to tematiko.

Na taborjenju bomo mlade opremili z veščinami za zdravo preživljanje prostega časa na področju prehrane, gibanja, duševnega zdravja in psihoaktivnih substanc. Krepili bomo njihove socialne veščine in jim ponudili orodja in kompetence za uspešen prehod v srednjo šolo in soočanje z izzivi, ki so povezani z obdobjem mladostništva.

Pozabili pa ne bomo seveda na zabavo, druženje in sproščenost, ki so nedvomno najpomembnejši sestavni deli poletnih počitnic.

 

INFORMACIJE ZA STARŠE

 

KDAJ?
Taborjenje bo potekalo od ponedeljka, 17. avgusta, do petka, 21. avgusta.

 

KJE?
Taborni prostor taborniškega Rodu odporne želve Anhovo v Gorenjih Desklah v občini Kanal ob Soči.
Spali bomo v šotorih, prostor pa ima urejeno vso drugo infrastrukturo za naše udobje – kuhinja in sanitarije s toplo vodo.

Prevoz bo iz Ljubljane organiziran brezplačno.

 

ZA KOGA?
Taborjenje je namenjeno učencem od 6. do 9. razreda, ki bodo po starosti razdeljeni v homogene skupine, program pa bo sestavljen iz ločenih in skupnih aktivnosti.

 

KOLIKO STANE?
Taborjenje je za udeležence brezplačno, saj ga financirata Ministrstvo za zdravje in Mestna občina Ljubljana.

 

PRIJAVE IN VEČ INFORMACIJ
Za povezavo do prijavnice in vse informacije glede izvedbe taborjenja obiščite spletno stran: https://www.noexcuse.si/aktualno/brezplacni-poletni-tabor-za-ucence-od-6-do-9-razreda-news

KONTAKT
Mia Zupančič: 051 318 233 ali mia.zupancic@noexcuse.si
Dostopnost