OBVESTILO

Spoštovani starši,

ne glede na javne objave o zapiranju vzgojno izobraževalnih zavodov s ponedeljkom, vas obveščamo, da uradnih informacij ali okrožnice s strani MIZŠ do 12. ure še nismo prejeli. Obveščamo pa vas o preventivnih ukrepih, ki jih nemudoma uvajamo:

  • vstop v šolo vsem zunanjim obiskovalcem, tudi staršem, je brez dovoljenja vodstva šole prepovedan. Tako boste starši otroka lahko zjutraj pospremili le do vhodnih šolskih vrat. Starši otrok v podaljšanem bivanju boste otroke prevzeli na igrišču šole. V primeru slabega vremena, boste otroke prevzeli pri glavnem vhodu v šolo tako, da boste dežurnemu učitelju povedali za katerega otroka gre in ta bo vašega otroka pospremil do izhoda šole. Ta ukrep velja tudi za prvošolce.
  • Odpovedani so vsi najemi šolskih prostorov (tudi telovadnic).

O vseh uradnih ukrepih, vas bomo obvestil takoj, ko dobimo potrjeno informacijo z navodili s strani MIZŠ. Vse osvežene informacije v zvezi s potekom pedagoškega procesa bomo objavljali na spletnih straneh šole.

Ob tem vas pozivam, da dosledno upoštevate navodila NIJZ in pristojnega ministrstva. Potrebno bo potrpljenje in razumevanje vseh. Ravnati moramo odgovorno zaradi sebe, naših otrok in ostalih državljanov Republike Slovenije. Morali si bomo zaupati, se medsebojno obveščati, ter predvsem spoštovati drug drugega.

Redno spremljajte objave na spletu, saj vseh klicev ne moremo prevzeti.

Emir Jušič, ravnatelj

Dostopnost